6 dec 2011

Nu va det ett tag sen, minst sagt.
Jag mår superbra och trivs bra här i Karlstad. Går i en skitgrym klass med massa roliga människor. Tyvärr ska vi bara gå ihop i ett år men jag njuter av tiden allt vad jag kan :)
Känns som jag gjorde ett väldigt bra val att ta det här naturvetenskapliga basåret på Karlstad universitet. Jag läser massa ämnen som vi inte läste på estet på gymnasiet, närmare bestämt Fysik A, Fysik B, Biologi A, Biologi B, Kemi A, Kemi B och Matte D å Matte E.
.
Tempot är helt sjukt snabbt så det gäller att lägga mycket tid på plugget, särskilt nu när jag har tre tentor att se fram emot innan jag får julledigt. Den första är på torsdag i fysik sen väntar biologi nästa vecka och matte veckan efter det. Jag pluggar som en tok så jag hoppas det kommer gå bra!
Efteråt vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det som är helt säkert är att jag ska söka massa utbildningar, men vad har jag inte riktigt bestämt än. Jag vet vad jag vill mest av allt just nu men det kan ju komma att ändras. Troligtvis blir det nåt inom ekonomi eller ingenjör iaf.
.
Hittade ett par riktigt coola rosa arbetsbyxor på nätet idag och såg också att man kunde vinna ett par om man bloggade om dom. Min syster pluggar till målare så det kunde ju vara riktigt grymt om hon kunde få ett par sånna av mig i födelsedagspresent eller julklapp! En målare behöver ju skitsnygga arbetskläder och att hennes favoritfärg är rosa gör bara saken ännu bättre!
.
.
Så alla som är hemmafixare, målare eller bara vill ha riktigt snygga arbetskläder kan gå in och kanske få ett par själva, eller köpa för all del! :)
.
.

RSS 2.0