någonting

Jag känner mig lite 'klyschig' idag. Kul för mig.
Sällskap, jatack!

Negativ

Nu är jag hemma igen efter stockholmsveckan. Fick med mig en väldig förkylning hem så får väl stanna hemma ett par dagar nu så jag inte smittar resten av klassen också.. trååkigt.
Mycket som går fel nu. Pysen mådde inte bra förra veckan men nu mår han bättre. Hittade dock en knöl på hans vänstra sida, tumör? Ett veterinärbesök som kostar minst 1000spänn väntar.. Finns dessutom ingen veterinär i kristinehamn så får betala massa extra för resan..
Finns inte mycket som livar upp tillvaron just nu. Sitter själv i lägenheten, pysen är här såklart men han pratar inte så mycket. Vill inte smitta ner atte mer än jag redan gjort så kan inte åka dit och kan inte ta hem nån annan. Så här får jag sitta tills jag ruttnar på dessa fyra väggar som sakta men säkert kryper närmre varandra. Känns det som åtminstone. Börjar tröttna på alla materiella saker som får tiden att gå.. dator, tv, wii, ps2 vill inte varken röra eller se nåt av det just nu men gör allt för att slippa högen med disk. orkar inte ens laga mat för att stekpannan liggen längst ner i diskhögen. en macka får räcka.
inget är bra

Huvudstaden

Imorgonbitti sätter jag mig på ett tåg mot huvudstaden. Ska tillbringa en dansvecka i sthlm med klassen. dansmuseum, workshops, besök på alla möjliga dansskolor, lektioner osv. En fullspeckad vecka väntar! Ska självklart se ett par föreställningar också. Kommer inte ihåg vilka just nu men vet att en är på operan och en annan på dansens hus. Blir nog en rolig vecka!
Det roligaste med heela veckan är att jag ÄNTLIGEN får träffa min lilla vän igen, min kära underbara sara! Ska bli så himla kul!! Jag och Banke ska bo hos henne heela veckan, underbart! Jag lääängtar tills imon!
En galen känsla, ni vet

<3


rubrik

Jag saknar förra året
spola tillbaka tiden?




Allt är attes fel

en sak tycker man ju att jag borde lärt mig vid det här laget.. man går inte och lägger sig vid fyra när man ska upp vid halv åtta. men likt förbannat låg jag och atte i badet till halv tre inatt och sen satte på en film efter det. suck på mig ibland alltså. men det tar inte slut där.. ikväll har jag nämligen sovit mellan åtta och tio så nu är jag ju självklart pigg som bara den igen, så man kan ju nästan gissa vem som kommer vara uppe alldeles för sent inatt igen.. men jag skyller på atte så mår jag mycket bättre ;)
kärlek, som vanligt ni vet

Halloweenfest, en vecka försent

Igår var det dags för vår försena halloweenfest. Det va en underbart rolig å läskig kväll. Alla va riktigt bra utklädda, å det gjorde mycket. Stort gilla på hela gårdagen!! Igår var det ju faktiskt min å attes 5månadersdag också - kärlek! Ingenting har nånsin känts så rätt.
Vill man se bilder från igår kan man kika in på bankes blogg. http://bankeeriksson.blogg.se
titta å njut

Photosession

Var dags att ta kortet som ska va på affischen till revyn. Smakprov.
Fotograf: Banke Eriksson


Tranåset

Japp. hemma i skithålan igen, fast en så farlig skithåla är det egentligen inte. det är nog bara att jag har tråkigt för tillfället.
blev firad av släkten i lördags å fick massa bra saker. orkar inte skriva vad jag fick men mycket användbart iaf!:) på lördagkvällen var jag hundvakt å i söndags blev det promenad med syster. tillbringade ganska mycket tid med henne då (om jag inte minns helt fel). idag har jag sovit länge, varit ute å gått långis med mamma, varit på stan, varit i lkpg en snabbis och varit hundvakt igen. å nu sitter jag på plogvägen å skypar med atte. han saknar mig å jag saknar honom - mycket. men jag åker ju hem på onsdag så vi ska väl klara oss tills dess..
när jag kommer tillbaka kan jag äntligen njuta av det underbara lovet. sålänge jag är här känner jag mig stressad för att jag vet att jag ska åka hem så kan inte njuta lika mycket. men har varit skönt att vara hemma några dagar och ska bli lika skönt att åka tillbaka till verkligheten igen. har ju ändå ganska många dagar ledigt till.
nu ska jag sluta skriva massa skit å fortsätta öva på min engelska å snacka atte.
have fun

RSS 2.0