sista fredagen i oktober

Nu är jag i Tranås. Det känns jättekonstigt men ändå inte. Går inte riktigt förklara. Man kanske kan säga att det är som att åka tillbaka i tiden, men det låter mycket mer spännande att 'åka tillbaka i tiden' än vad det egentligen är här just nu. Allt är som vanligt - som vanligt. Haha, tranås liksom.. vad ska man annars förvänta sig?!
Imorgon ska jag bli firad här hemma. Ska bli kul att få paket å god mat:) å efterrätten ska vi inte tala om! Resten av dagarna jag är här hoppas jag kunna tillbringa med syster, mamma å pappa å kanske några kompisar som kommer hem. Vi får se vad det blir men kommer bli skönt att komma tillbaka och ha några dagar ledigt i k-hamn tillsammans med atte å pysis sen. Tur att dom har varandra medan jag är borta:) Ett skönt lov som avslutas med en lite försenad halloweenfest. Låter bra eller hur?!
Slänger upp lite bilder från 70tals dansen som vi gjorde i onsdags på höstfesten. Äsch, det får bli en film istället..

Kärleken flödar



24oktober

då var den stora dagen här. jag saknar redan tonåren!
vadå födelsedag?

tråkigt!

just precis nu sitter jag på en buss påväg mot jönköping. är framme om 40 minuter, tack och lov. åkte från kristinehamn vid halv nio imorse. å varför är jag påväg till jönköping nu då? jo, där ska jag nämligen byta tåg och dra vidare mot nässjö istället för att sen traska i detta gråa trista väder ända till tandläkarn. kuuul, verkligen.. sen kommer jag väl antagligen spendera max 30 minuter av min dyrbara tid där inne och sen är det bara att börja samma resa, fast åt andra hållet, igen. vilket kommer resultera i att jag inte är i kristinehamn förrän klockan tio ikväll och då ska jag dessutom gå helt själv till min lägenhet för att sen dessutom behöva sova alldeles själv. den här dagen suger verkligen!! å det blir inte bättre av att jag har äckligt ont i ryggen. bläää på allt!

00:00

Om EXAKT en vecka fyller jag 20!!!!!!
Sen vill jag inte bli äldre, haha.
badkarsmys är bra

16oktober

Lördagar är bra. Sov tolv timmar inatt, precis vad jag behövde. Vaknade iofs när artur gick och la sig vid halv fyra (jag fattar inte hur han orkar vara vaken så länge) men jag somnade om ganska fort igen. Sen vaknade jag inte förran klockan tolv, underbart!
Nu är artur hemma och tvättar och jag sitter här. Har precis rensat pysens bur och ska väl ta på mig lite kläder, sminka mig och åka till atte. Vi bestämde att vi ska bada ikväll, mysigt. Kanske blir en sväng in till bastun med, vi får väl se. Ska bli mysigt och skönt iaf. Senare ikväll blir det nog skräckfilm. Har laddat ner två thailändska skräckfilmer (phobia och shutter). Shutter såg vi i veckan, fyfan alltså. Jag kunde inte sova efteråt. Ikväll blir det nog att kolla på phobia, hoppas verkligen inte att den är lika läskig.
Å imon är det dags för revy-övning igen. Vet inte om jag skrivit nåt om det här?! Ska iaf vara med på nyårsrevyn i kristinehamn. Har premiär på nyårsafton så blir inte mycket lov för mig. Kommer åka hem till Tranås den 23:e december och vara tillbaka här den 26:e igen. Men det är det värt. Är ett riktigt roligt gäng och en rolig föreställning! 'Allt under ett tak' är namnet på årets revy. (en liten parodi på att ica maxi taket rasade i våras) Kommer bli en riktigt bra show tror jag!
att vara förälskad7


för er som inte sett mig på ett tag ;)


14oktober

jag har nästan inget att berätta idag. längsta skoldagen för veckan är avklarad nu, skönt. bara imorgon kvar sen tar jag en välbehövlig helg!
nästa vecka väntar ett tandläkarbesök i nässjö, får se om jag kanske får ta bort min räls då. men det vet jag redan nu att jag inte kommer göra, tyvärr. men innan jul ska den bort föralltid! jag har gått hos specialisttandläkare i åtta år i feruari. herregud. massa tandställningar, röntgenbilder, prover av alla möjliga slag, kort, 2 stora käkoperationer och ännu fler tandställningar och konstiga gummiband i munnen. vilket jobb, allt för att tänderna ska bli sk. 'idealtänder'. värt det? jaa, det är fanimej frågan alltså...
om jag ska ta tag i min disk nu kanske, så jag slipper tänka på det mer. har ju trots allt en nystädad lägenhet så bara disken försvinner kan jag ju känna mig duktig sen. yesyes, väldigt givande inlägg alltså.. verkligen. jag borde fan sluta sitta och skriva massa skit.
snöfabriken

11oktober

Det börjar närma sig den 24:e nu.. Det sista jag sa till mamma igår innan jag hoppade på tåget mot kristinehamn var 'nästa gång vi ses är jag 20'. jag längtar så jag döör! det va dock ingen rolig nyhet att banke ska va borta, men vi får väl helt enkelt parta i min lägenhet ändå! Har ju iaf atte, samanta och karolj att umgås med:) ska självklart bjuda folket i klassen också, och andreas, daniel, james, christoffer osv osv. såklart!! :) det kommer bli en oförglömlig kväll! kommer gå vidare till mastis och komma hem när det stänger vid två, om det inte blir efterfest. i vilket fall som helst kommer jag va med atte hela tiden. jag ska dansa, supa, sjunga singstar, göra bort mig, dricka alldeles för mycket, pusssas o massa massa mer! precis som man ska göra på sin 20års dag antar jag:) (iofs kommer festen va den 23:e men vafan;))
å det här med atte nu då.. jag förstår helt enkelt inte att man kan vara lika kär som för fyra månader sen. är det inte konstigt? men jag blir bara mer och mer kär för varje dag och han blir bara mer underbar i mina ögon. hoppas verkligen verkligen vi får en lång framtid tillsammans, det vore fantastiskt!
Tycker om honom såå jäkla mycket alltså. Kärlek, verkligen.
(måste bara inflika hur duktig jag är, det har ju inte ens gått en vecka sen jag skrev sist!!)
om min vardag förra året på kps bestod av dans så är det ingenting mot nu. har nog aldrig dansat så många timmar i veckan som nu, underbart! å vilken stretch jag fick till idag! fortsätter jag såhär kommer det här året sluta bra tror jag:) om jag bara kunde behålla energin jag hade i skolan idag så skulle allt va så lätt, men jag tror att det bara handlar om min inställning! mer sånt med andra ord!
nu ska jag duscha och mata pysen och sen ska jag åka till atte och kolla på film och sova. myys!
see ya

tiden går

jag hinner inte riktigt med tiden känner jag. den går ju så förbannat fort. hinner aldrig skriva här, nu har jag tillåmed fått klagomål på att jag aldrig skriver så är väl bäst att hålla vad man lovar och skriva några rader:)
(passar perfekt nu eftersom jag har ett arbete att skriva och verkligen inte orkar)
skolan rullar på som bara den. helt sjukt vad mycket mer plugg det är på DHL mot vad det va på DL, ingen vila här inte! dansar för fullt och kommer hem och lagar mat och sover. mycket mer än så händer inte just nu. atte umgås jag med såklart, men han bor ju i princip hos mig nu så det är mysigt:)
på onsdagkväll kommer matilda till k-hamn. jag vet inte hur många veckor jag har längtat, å nu är den här!! men det är nästan så jag inte vill att den ska va här, för tiden kommer gå så fort. tråkigt!! jag tycker hon kan stanna kvar här sen. jag menar, man vill väl mycket hellre gå på KPS än på norska baletthögskolan!? eller?! ;) grym dansare min kära matilda alltså! puss på dig och att du kommer hit snaart!!!
om man ska skita i att skriva arbetet och spela wii istället.. jag tror jag gör det. artur lär ju inte säga nej till det, iofs sitter han redan och spelar guitar hero men han har tjatat om wii:t hela dagen så han går säkert med på att byta:)
förresten, jag glömde ju nästan! artur va hos tandläkarn i mariestad idag så hans föräldrar skjutsade tillbaka honom till kristinehamn efter det. så dom va och kollade på min lägenhet och tyckte den va jättefin och sen pratade vi lite när dom lämnade artur på skolan. hans mamma gillar mig, det märks. hon kramar mig hela tiden och hon är så söt. tycker verkligen verkligen om henne alltså! fick ett jättefint diadem av henne, så himla snällt:) förhoppningsvis får jag träffa henne väldigt många fler gånger:)
nehe, wii va det ju! super mario galaxy 2, here I come
love it

RSS 2.0