Soool!

Härligt väder! Har blivit en del solande på båten idag, underbart! Ikväll blir det gränna med mamma, pappa, carro, martin å artur. Räkmackan är inte långt borta nu, å inte polkagrisen heller! Mmm! Hallonsaltpolkagris får det bli, den goodaste av alla!
Nu blir det dusch å sen bär det av.

i don't know, really

21 juni

Dagarna rullar på, alldeles för fort. Har inte mycket att berätta mer än att jag mår toppen! Har en underbar pojk vid min sida 24-7 och mår bara allmänt jättebra!
Om en vecka är vi på öland, puss på det! Men det ska hända mycket innan dess! Fest x2, torpön, gränna, sola, hundvakt, måla osv, osv. Får se vad som står på schemat idag.

Sjukt galet


Av: Sara Sjögren

16juni 2010

Today is 'the big day'. Haha. Nu är han här iaf, väldigt trevligt. Slipper jag sakna honom så mycket;) Hämtade min lille artur i jönköping klockan 12, åt lite mat och sen bar det av till tranås, 'storstan'.. Va ute och gick en sväng, hälsade på mamma och pappa för första gången och åkte sen till syster och grillade, även där var det första mötet:) En mycket trevlig kväll som avslutades med en promenad med två hundar och två par;)

Imorgon ska vi va hundvakt, gå på picknick och säkerligen många fler saker:)

Jag har nämnt tidigare att han är en jävel på att måla, nu ska ni få se resultatet (utan färg dock) på teckningen som jag 'beställde' :)

'en trevlig film' haha


Bilder

Hittade bilder på mig och artur på facebook precis så tänkte slänga upp dom här.
Fotograf: Karin Nordqvist


Målaa

Har målat lite idag med. Det blir bara roligare och roligare för varje dag, haha. Men snart tröttnar jag säkert, typsikt mig.

Puss




Helgen

Blev lite fest igår. Va en helt okej kväll, inte jätterolig och inte jättetråkig. En lugn start på sommarens festligheter helt enkelt. Jag och maria drack lite hemma hos henne först och gick sen till Emil där resten av folket va. Sen gick lite av folket ut men jag och några till stannade kvar. Satt och pratade med Erik en hel del om både det ena och det andra, lika roligt som vanligt:) Å Sannis va såklart där också! Å hon blev full för första gången på länge, tummen upp för det gullet! Ni och maria är helt klart mina favoriter! :D

Har varit en bra helg. Riktigt jobbig dag i fredags, men underbart befriande att den dagen är över. En bra lördag och troligtvis en väldigt bra söndag. Längtar som bara den till onsdag nu, då kommer min lilla pojk hit. Äntligen!

Idag ska jag bara lata mig. Kanske inte ens lämnar soffan, vi får se ;)

Sommar!


för alla nyfikna

Som ni säkert förstår har jag ju numera en såkallad pojkvän. Jag tänker inte berätta så mycket om honom men här kommer några bilder..

en sak är säker, detta blir en oförglömlig sommar


Bra dag!

Skitbra dag idag. först va jag ute hos farmor och rensade land och hjälpte till med grejer. sen åkte jag upp på stan en sväng och letade tyg, hittade dock inget snyggt. när jag kom hem satte jag mig vid datorn och pratade med min lille pojk och nu är det bestämt att han ska komma hit och troligtvis hänga med till öland:) Jag vet vad de flesta tänker nu, en ny kille med till öland varje år.. haha! men riktigt så är det inte, har ju trots allt bara varit där en gång tidigare:) ser fram emot att träffa honom igen iaf, det blir myys! nu ska jag bara hitta på nåt sätt att förklara detta för mamma å pappa...

nu taco och film hos syster!

en toppendag

<3

- jag vill ju försöka hinna komma till dig också i sommar! synd bara att jag jobbar så mycket. men får försöka komma över en helg lr nåt..

- det behöver du inte hinna, jag kommer till dig för alltid.


du är underbar


Tranås

Då va man tillbaka igen, snacka om vemodigt.
Jätteskönt att va hemma, ha alla saker på samma plats å ha nära till vänner, syster mfl, men ni anar inte hur mycket jag saknar allt där uppe..
Saknar verkligen alla människor. Hela min KPS-familj. Saknar att dansa, idéhistorian, till och med den förbannade musiken å kören. Men mest av allt saknar jag min kära klass och.. ja, du vet ju vem du är. Jag vill göra om allt det vi gjort, hela året! Varför måste tiden fortsätta gå när man inte vill nåt hellre än att stanna den? Är det inte jätteirriterande att tiden ska gå fortare när man har kul, det är ju då man vill att den ska gå långsamt?! Varför får man inte som man vill? Alla dessa frågor som inte har något bättre svar än 'that's life'.

Nu när jag har packat upp dom flesta kartongerna kom jag på att jag vill byta rum, smidigt. Men det får bli någon annan dags projekt för nu är klockan för mycket för det. Ska flytta in på Carros gamla rum och designa det likadant som i kristinehamn så jag får både soffa, säng och tv(inget soffbord dock). Rummet är dock väldigt mycket mindre, men det kan nog bli bra ändå! Blir ju speciellt bra att ha soffa å tv på rummet när jag får besök i sommar! Kommer säkerligen bli många mysiga stunder i den:)

Du har ögon som berusar en natt


foto: banke eriksson

hahaha

jag kan inte fatta att jag skriver här just nu.underbart½! nui sjka jag gå över tiilll rummet ett par dörrar bort. see you later.

pusss

for a while, for a minute, for all time

Nu är året på KPS slut, å vilket avslut det blev! Skratt, tårar, ambulans, mat, fika, böcker, ännu fler tårar, kramar, kärlek. Underbara underbara ni! Ett oförglömligt år, minst sagt. Önskar jag kan hålla kontakten med er allihop. Har aldrig trivts så bra i en klass innan, vi är, förlåt mig var, verkligen en familj. Jag älskar er!

Påtal om kärlek så har det blivit en hel del av det under sista veckan för min del. Tänk vad en liten dröm kan göra.

Men nu bär det snart av hem igen. Åker tillbaka till Tranås imorgon, ville ha ännu en kväll här så jag flyttade fram hemkomsten en dag. Frågan är bara hur det ska bli med allt, det återstår att se.

Can we pretend you are mine even if it's all a lie

En dröm som blev verklig

Allt började med en dröm jag drömde i helgen.
Det första jag frågar mig är varför i helvete jag skulle komma på det här nu? Jag har känt såhär sen första blicken. Jag minns första gången jag såg dom ögonen, ett oförglömligt minne. Jag kunde inte slita min blick från dom, det kan jag fortfarande inte göra. Man bara smälter så fort man ser dom. Men, varför nu sara, varför? Kunde jag åtminstone inte vågat för typ 6månader sen? Men jag ångrar inte att jag lät det ske nu, än är det inte försent. Hoppas jag.

Alla dessa olika känslor får mig att bli helt konstig, på ett bra sätt. Jag har sovit 9timmar på 2dygn och inte behövt äta på 12timmar, allt detta av lite kärlek. Det pirrar i hela mig när jag tänker på honom, han är underbar. Verkligen underbar, på riktigt. Jag ville inte säga godnatt till honom ikväll. Jag ville sitta kvar i soffan och prata, stå kvar i korridoren och aldrig släppa taget. Jag vill inte att kvällen, morgondagen, den här sista tiden tillsammans ska ta slut.
Å allt började med en dröm jag drömde i helgen.

Jag vill bara va med dig.


RSS 2.0