Fredag Lördag Söndag

Då är första veckan över. Har varit en riktigt rolig vecka med massa nytt folk och gammalt med såklart.
Fredagkvällen ägnades åt filmmys och annat mys och i lördags va det fest hos Banke. Sjuukt rolig fest! Har nog aldrig dansat så mycket innan, knappt ens i skolan. Haha! Kom hem runt tre och slocknade direkt och vaknade lite halvborta vid tio imorse. Det måste vara det värsta som finns att vakna av att vara kissnödig. Dagens diss!
Söndagen har mest bestått av slöande. Har handlat, målat, kollat film, suttit vid datorn och ätit mat som artur lagade, supergott!! Önskar han kunde lära mig, men nu ska han sluta laga mat påstår han..
Imon är det måndag och en ny vecka. Hoppas den blir lika rolig som den första!
dance is music made visible


framsidan på min loggbok som jag faktiskt målat själv, tro det eller ej


KPS

Tiden räcker inte till för att jag ska hinna skriva här.
Köpte ny mobil idag, äntligen. Den är liten å fin å svart - precis vad jag ville ha. Nice!
Har precis gett min underbara pojk lite massage. Han klagar på träningsvärk efter ett enda träningspass medan en annan dansar hela dagarna.. rättvist? Haha. Men den där killen förtjänar det. Han är underbar!
Ny klass, nytt år på KPS. Annorlunda, minst sagt, men kommer säkerligen bli lika roligt för det! Tummen upp för förändring.
Jag har verkligen inget mer att säga, verkligen.
'baby' - I love it



Söndag

Sista jobbveckan för i sommar väntar. Den kommer säkert gå jättesakta bara för att det är sista. Men när den väl är slut så åker jag till älskling, äntligen!
Fick precis ett väldigt oväntat besked angående min lilla hemlighet som jag skrev om i mitt förra inlägg. Men det va inte tillräckligt för att jag skulle vara tvungen att avslöja vad det är, men har vi tur så kommer det:) kanske om sisådär tre veckor. kanske. Spännande!!
Nu ska jag fortsätta njuta av min adrenalinkick!
Kärlek!

<3

10 augusti

Dagarna bara går å går. Nu har jag bara sju dagar kvar att jobba den här sommaren. Sen blir jag arbetslös, som det så fint heter. Fast inte så länge, troligtvis. Jag vet nämligen redan vart jag förhoppningsvis kommer jobba i höst, om inte allt går åt skogen men det säger vi inte högt isf.
Jag har också gjort en ganska spontan och sjuk sak idag, som jag inte tänker berätta. Taskigt jag vet men har jag turen med mig så får ni veta det inom säkert en vecka lr två. Spännande, det tycker iaf jag!
Nu längtar jag bara till helgen så jag får sova mer än sex timmar varje natt å sen längtar jag till måndag så jag kan påbörja min sista vecka så den kan ta slut. För då får jag äntligen träffa älsk igen! Då är han färdigflyttat och back in buissness i kristinehamn. Och bara för att jag nämnde det så hoppas jag ännu mer på min lilla hemlighet:) Kommer faktiskt kännas väldigt konstigt att åka till kristinehamn när inte min kära dansklass är där.. jättekonstigt och tråkigt. Tur att jag har artur! Dessutom är ju några av mina gamla klassisar kvar.
Jag har inte mycket mer att berätta om tillvaron. Ser inte fram emot hösten alls. Maria gör lumpen, Hanna pluggar i sthlm, Josse är aupair i Madrid, Jessie är aupair i London, Artur är i K-hamn.. jag är ensam i Tranås.. -fyfan! Tur att min kära syster är kvar! Annars hade jag flyttat härifrån fortast möjligt! Men vem vet.. flytten kanske kommer tidigare än man vet..
Som vanligt.. tråkigt?




5 augusti

då var det torsdag igen. denna veckan har gått riktigt snabbt! (tackålov) nu har jag snart bara två veckor kvar att jobba, nedräkningen har börjat!
imorgon har artur varit här i två veckor, alldeles för lite om ni frågar mig, så därför hänger jag med honom hem till sjötorp i helgen! ska träffa mina svärföräldrar för första gången, jag är så nervös att jag dör redan nu, stackars mig imon! haha, men det ska bli kul! vet ju inte hur länge det dröjer till nästa gång jag å artur ses nu så ska försöka njuta ordentligt dom sista dagarna. kommer bli tomt att inte ha någon att komma hem till efter jobbet. fast det är klart, jag har ju pysen:)
Pusss



RSS 2.0