kärlek

jag glömde visst skriva en sak.
Artur, du är underbar! Underbarast av alla underbara människor! Jag kan verkligen inte förklara hur mycket jag tycker om dig. Så fort du inte är i närheten saknar jag dig på ett sätt jag aldrig saknat någon tidigare. Jag älskar allt som har med dig att göra, precis allt. Å dina ögon, dom får mig att smälta. Precis nyss tittade du på mig, precis på det där sättet jag älskar, och det pirrade i hela kroppen!
Jag tror allt jag vill säga med alla de här vackra orden helt enkelt är

jag älskar dig - I love you - es tevi milu


27 juli

Jahopp, då va snart juli slut och nästan sommaren också. Sjukt va fort det går alltså.. Att jag jobbar till 20augusti med gör ju inte det hela roligare.
Imon ska jag o artur spela beachvolley med massa folk, det ska bli skitkul fatiskt! Har sett fram emot det i nästan en vecka nu! Å på fredag åker vi till göteborg och går på liseberg lördag och söndag, sjuukt kul! Dessutom bor vi i sannas och eriks lägenhet hela helgen, mums på det :) Sen får vi se om min lille pojk vill hänga med tillbaka till tranås igen eller om han åker hem. Det kan ju inte va så jättekul att bara sitta hemma medan jag jobbar så förstår om han väljer att åker hem, fast hoppas inte!

Sovtajm för min del, imorgon ringer klockan 6.00..

Pusss<3


Tiden går

Klockan tickar iväg ibland. Jag minns inte ens när jag skrev nåt här senast. Det va kanske inte så längesen, lr så va det det? Inte en aning! Nu är det iaf torsdagen den 22 juli. Hittils har dagen bara bestått av jobb och städning, inget va speciellt kul faktiskt! Imorgon åker jag till jönköping direkt efter jobbet och plockar upp en söt liten artur på busstationen. Jag längtar sååå mycket! Ska pussa sönder honom, jag lovar. Haha! Hur längesen va det vi sågs nu..? Typ två veckor tror jag, dvs alldeles för längesen! Så nu kommer han hit och stannar i en vecka och sen åker vi till gbg och bor i sannas och eriks lägenhet och går två dagar på liseberg, livet är för bra ibland!

Ikväll blir det en sväng på stan, det är ju grillnatta med sannis och erik. Gratis mat får man ju inte missa!

Kärlek<3

dumma födelsedagar!

Vad kan man ge sin pojkvän, som man faktiskt inte känt så länge och inte vet allt om, i födelsedagspresent?

idétorka

Sex alldeles för långa veckor

Jobbade min första dag idag. Ska jobba i sex veckor, måste säga att det känns förjävligt just nu. Låter mindre om man säger att jag ska jobba 30dar, så det säger vi. Bara 29dagar kvar nu...

Helgen har jag tillbringat hos artur i sjötorp, men det vet ju säkert alla redan - facebook. Det har varit en underbar helg! Den mest underbara helgen av alla helger! Var längesen jag mådde så bra. Du är underbar älskling, tu esi burvigs!

Det är alldeles för varmt. Nu får det fanimej ta å komma lite regn, i minst en vecka!

Es tevi milu <3



flowerpower

Tänk, igår sa jag till mamma 'titta, snart kommer mina favoritblommor' och idag har två stycken slagit ut! Jag undrar om dom fick en kick av att höra att just dom av alla blommor är min favorit?! Underbart vackra är dom!

skaisti


6 juli

Insåg precis att det var en evighet sen jag skrev något här. Mycket har hänt sen sist. Det har varit midsommar, 20årsfest, öland (som inkluderar en hel del), kärlek å väldigt mycket mer.
Det senaste som hänt är att artur åkt hem. Han åkte idag. Men igår bestämde vi att det va för lång tid att inte ses på fyra veckor så jag tar bilen och åker till honom på fredagmorgon, så tidigt som möjligt för att jag ska hålla mig vaken när jag kör, så vi får så mycket tid tillsammans som möjligt. Så kanske är framme där mellan tio och elva. Har ingen aning om hur lång tid det tar dit. Tre timmar? Sånt som märks.

Öland va undebart. Rena rama paradiset! Sol hela veckan, bad i havet, god mat, borgholm, kärlek och mycket mer. Jag älskar verkligen det stället! Speciellt när jag är där tillsammans med dom allra bästa. Tack för den oförglömliga veckan!

Veckan som kommer är fullproppad med roliga saker! Imon blir det att sova hur länge som helst och sen spendera dagen hemma framför film samtidigt som jag tvättar min enorma hög med smutstvätt. Torsdag blir det winnerbäck, jag längtar så jag dör! Känslan som sprider sig i kroppen när man är på en winnerbäck konsert är obeskrivlig och kan bara upplevas där. Åh vad jag längtar! Å efter att ha sovit alldeles för några timmar tar jag bilen till sjötorp på fredagmorgon! Sen väntar en underbar helg med min älskade Artur ensamma i huset i den underbara sommarstaden. Å inte nog med det, påvägen hem ska jag stanna hos min favoritmatilda! Det kan inte bli bättre än såhär.

Jag måste förresten berätta om en såndär rolig dröm igen. Inatt drömde jag om en person som jag inte träffat på evigheter. Jag skrattade när jag vaknade å frågade mig själv varför i helvete jag drömmer så förbannat konstiga drömmar jämt. Inatt drömde jag nämligen att Lisen skulle bli nån form av ledare för moderaterna. Man kan ju undra vafan jag får allt ifrån?! Haha

man tevis pietrukst



RSS 2.0