Vad hände?

Jag vet inte själv vad som hänt ens!? Vart tog all lycka vägen, all kärlek, allt det där som vi alltid haft.. Sitter själv i lägenheten, som vanligt. Jag undrar vad du gör, varför du slutat höra av dig. Var det du lr jag?
Det är så ensamt. Det är så tomt. Jag ser dig varje dag, men jag antar att du inte ser mig. Eller så tittar du utan att se, vad vet jag. Å vad kan jag göra mer än att titta tillbaka och hoppas du vill prata denna gången och bli lika besviken och ledsen som dom tusentals gångerna jag försökt tidigare. Jag kanske borde ge upp. Antagligen.
Jag saknar dig så förbannat mycket och jag älskar dig så det gör ont.

söndag

söndag idag.
gårdagkvällen spenderades lite halvberusad hos banke & kenneth. riktigt lyckad kväll med mycket snuskigheter, som vanlig?! älskar mina killar alltså:) togs självklart bilder, dom ligger på facebook.
vilket år det här kommer bli om det fortsätter såhär. är så kär att jag snart spricker av alla obeskrivliga känslor. kan ju önska att jag fortfarande känner såhär om 6 månader. har inte mycket mer att säga. love my life.

this is love

Bilder

Blandade bilder från Kristinehamn.
<3

Kärlek

Livet leker och kärleken flödar. Är fortfarande lika nyförälskad som för tre månader sen. Ja, idag är det faktiskt ganska exakt tre månader sen jag och min fina artur blev tillsammans. Känslomässigt känns det som om det va igår, är fortfarande lika kär och det pirrar fortfarande sådär skönt i magen. Däremot känns det som om jag känt honom mycket längre än så.
För er som fortfarande inte har haft chansen att träffa honom kan jag berätta att han är helt underbar. Älskar dataspel - framförallt diablo 2, lyssnar på linkin park, kan dansa mycket bättre än mig, är en liten skit på 165cm och smal som en sticka, soft klädstil, har sjukt mjuka händer och världens finaste ögon -man kan inte slita blicken från dom, ska alltid ha rätt - precis som jag, målar som en gud, bra på matte, satsar på en framtid som ekonom, flyttade från lettland till sverige för fyra år sen och kan ryska, lettiska, svenska och engelska. Han är så nära perfekt man kan komma. Sist men inte minst kan jag nämna att han är helt galen, vilket har smittat av sig på mig. Jag är, utan tvekan, en mycket bättre och friare människa tillsammans med honom. Jag älskar honom verkligen.
tre månader kärlek

Livet i Kristinehamn

Här uppe kretsar allt kring skolan. För tillfället bor jag på skolområdet, går till skolan varje dag (inklusive helgerna). Ja, allt kretsar kring skolan. Man går liksom aldrig riktigt hem. Det sjukaste är att jag gillar det. Älskar att kunna gå till aulan och dansa hur ofta och mycket jag vill!
När man inte är i skolan så gör man inte så mycket, inte jag iaf. Lagar mat, sitter vid datorn eller tv:n, går ut och går lr är på stan lr handlar. Även det känns helt okej, kanske för att det inte är så mycket tid över.
Förra helgen festade vi hos Banke, det va jätteroligt. Sen gick vi till Mastis och dansade hur mycket som helst, har aldrig dansat så mycket på krogen tidigare. Hur kul som helst! I like it a lot! Den här helgen blir det dock lite lugnare, ingen alkohol för min del. Likabra det!
Nu ska jag dra till skolan och dansa!

Love

RSS 2.0