Besök hos Farmor

Va hos farmor och åt mat idag med syster, mamma och vovvarna. Pappa och farbror Johan höll på att lägga andra delen av taket på den röda stugan på tomten, det blev jättefint när det blev klart:)

Inneboende

Vi har en ekorre som flyttat in under vårat hustak. Den är jättesöt och kallas numera för pip. Idag kom hon när vi satt ute och solade så jag passade på att ta lite kort på våran söta inneboende.

24 april

Vilken solig dag!
Så fort jag vaknade tog jag på mig bikini och solade lite i trädgården. Senare åkte jag, mamma, carro och vovvarna till torpön och gick lite. Såg två äckliga ormar så efter det fick mamma gå först och stampa så hennes två ormrädda döttrar skulle våga gå. Vi stannade till vid vattnet så hundarna fick busa lite och jag fick doppa fötterna, riktigt kallt var det!
Efter torpön tog jag och erik en promenad med mina vovvar och hans ena hund, mycket trevligt!! Och hör och häpna, det räckte inte med promenaden, sen hängde jag med mamma ut och sprang ungefär 5km. Gick riktigt bra. Konditionen var inga problem men med benen är det värre - dom väger ju flera ton! Men jag sprang ändå hela vägen och nu efteråt känns det superskönt.
Resten av kvällen har jag stretchat och bara tagit det lugnt, precis vad jag behövde!

Linus

Det blev en lång dag idag. Först stan med mamma å pappa, köpte faktiskt en klänning. Direkt efter stan åkte vi till mormor och morfar och åt påskmat - jättegott! Där var det rena rama hundgården. Tre hanhundar på samma plats, Enzo, Zorro och Linus. Linus är 10år nu. Han och jag har haft måånga underbara dagar tillsammans. Å idag gjorde vi hans favoritsak, han var så lycklig.

En dag i Tranås

Det är ungefär det här mina dagar i Tranås består av. Pappa, mamma, syster,vovvarna och pysis:)

Ett ovanligt 1000-1 bitars pussel

Ett vanligt pussel visar motivet på framsidan. Detta ovanliga pusslet frågar: har du ögon i nacken? vad ser livvakten? (livvakten står mitt i folkmassan i röd tröja och tittar ut mot vattnet)

9timmar tog det, men roligt hade vi <3

Blandade bilder från värmland


Örebro

Jag glömde ju tillägga att jag var i örebro i torsdags. Efter föreställningen på risbergska skolan gick vi på stan och det va verkligen inte bra för min plånbok! hjälp vad mycket kläder jag hade med mig hem. Men ett presentkort på 500kr och 700kr till på det så blir det ju en del. Men det va roligt och vårigt! Hade jag haft kamera hade ni fått bilder, men det har jag inte.
Man mår bra av shopping, för en stund..

att ordbajsa

Allt börjar dra ihop sig nu. 15 april kommer med stormsteg och jag känner mig mindre än någonsin.
Min plan har, som vanligt, ändrat riktning helt. Men för första gången känns det jävligt bra. I höst har jag tänkt plugga distans på Örebro Universitet. Kommer läsa till Matte D och Fysik A och B. Sen till våren är det väl meningen att jag ska försöka komma in på Karlstad universitet. Vad jag har tänkt att plugga då tänker jag hålla lite hemligt, haha. Utbildningen är så 'inte jag' som det kan bli men ändå inte. Jag tror det kommer passa mig perfekt! Det är faktiskt en sak som jag ville bli när jag va liten:)
Annars är livet bra. Denna veckan ska vi tillbringa på teatern för att förbereda inför helgens föreställningar. Min rygg är helt förstörd så vi får väl se hur mycket jag kommer kunna vara med, men äter jag tillräckligt mycket smärtstillande ska det nog gå bra! Kom gärna upp och kolla om ni inte har något annat för er. Klockan 18 på lördag på christinateatern.
Måste ju tillägga att Artur är lika söt som vanligt, bättre pojk går inte hitta.

Piece

RSS 2.0