slut på tranåsvistelsen

sista kvällen i tranås är snart förbi. imorgon bär det av uppåt landet igen för alldeles för många timmars rep framför mig. min kommande vecka ser ut såhär:
måndag: rep mellan 16-00
tisdag: rep mellan 16-00
onsdag: rep mellan 16-00
torsdag: rep mellan 13-00
fredag: PREMIÄR!
jag kommer vara helt slutkörd!:)
det va väldigt länge sen jag såg fram mot en föreställning såhär mycket. ska bli helt underbart roligt. vi har på ett ungefär 15 föreställningar framför oss, å det ska bli så otroligt kul. att vara med i nyårsrevyn är nog det bästa beslutet jag tagit på länge. jag kände ingen förutom banke när jag kom dit å nu har jag lärt känna alla underbara människor som tillhör gänget. det kommer blir sorgligt när allt är över, men än sålänge har vi allt framför oss så det behöver jag inte lägga energi på just nu. nu ska jag bara lägga all min energi med att ta publiken med storm å dansa bättre än jag nånsin gjort tidigare, speciellt på nyårsafton!
snart blir jag hel igen



Livet&Kärleken

Just nu trivs jag väldigt bra med livet. Jag känner mig fortfarande nykär, vilket är ganska konstigt med tanke på att ett helt halvår har gått sen vi blev tillsammans. Men både han och jag känner likadant, vi är som två pusselbitar som passar ihop på nästan alla sätt. Han får mig att må så bra. Jag känner mig så bra och älskad när han är i närheten. Jag visste inte att man kunde tycka om någon såhär mycket. Det går inte förklara hur underbar han är och hur bra vi trivs ihop. Vi litar på varandra och jag tror vi båda egentligen är ganska säkra på att vi har en framtid tillsammans. Det mesta beror på vart vi hamnar den kommande hösten. Jag tror att allt det där kommer lösa sig.
Han gör mig galen, på ett bra sätt. Han är helt galen själv så det är inte så konstigt att jag blir likadan. Vad jag har hört så blir man ju som man umgås. Jag antar att vad jag vill säga med det här inlägget är att jag mår bra, nästan bättre än jag förtjänar. Jag har någon som älskar mig och finns där för mig, jag är förälskad som aldrig förr och sist men inte minst.. jag är så jävla lycklig.

Inget händer

Det händer inte mycket som är värt att skriva här. Ska gå lucia på måndag, ha föreställning på söndag och onsdag, ha revyövning nästan alla dagar fram till jul - 3 dagars lov - å sen revy fram till nyår då det är premiär och sen väntar föreställningar varje helg hela januari. Samtidigt ska jag försöka bli frisk och flytta från min fina lägenhet.

Idag har jag varit dum och imon ska jag till tandläkaren igen. Jag börjar verkligen tröttna på skiten nu.. åtta år, fyfan, snart får det faktiskt vara nog. Nyårslöfte?!

Som sagt, väldigt tråkigt och ointressant liv för tillfället. Min fina artur och pysis förgyller mina dagar, tack för det.

Kallt, blött, snö och...gympaskor

RSS 2.0